Clubtoernooi 2011

't is November dus hij komt! hij komt! Ja, de Sint, die ook natuurlijk maar veel belangrijker nog: het onvolprezen Clubtoernooi editie 2011. Slapeloze nachten van de spanning.

Maar op 16 november kwam aan aan het wachten een eind en kon de strijd losbarsten. Een kleine 30 Kennemerlanders durfden het wel aan om Patrick en Angela, de kampioenen van vorig jaar, een voet dwars te zetten. Zoals altijd werden willekeurige maar zo gelijkwaardige mogelijke koppels samengesteld. Zo nu en dan stiekem (he, nou verklap ik het toch) door de organisatie gestuurd, om nog meer spanning in de partijen te brengen.

We speelden in twee poules in totaal 4 partijtjes onderbroken door een korte pauze voor hapje en een drankje en om de naar nicotine hunkerende smokoholics tegemoet te komen. Mogelijk dat dat ene sigaretje net voor de noodzakelijke ontspanning zorgde, zoals later bij de finale bleek. Anders dan vorige jaren werd er niet om een bokaal gestreden maar werden liquide middelen van de vereniging aangesproken voor een knap flesje wijn van de Sligro. Dat bleek uitermate motiverend te werken.

Naar de uitslagen dan maar: nummers 3: Marc en Joke. Zij gingen naar huis met de 25-jarig jubileum paraplu's waarvan we er nog zo'n 30 hebben liggen dus de komende 15 jaar kunnen we vooruit. Nummers 2: Patrick (weer hij) en Dick. Een heerlijke Sligreau Migraine werd hun deel. Maar het gouden koppel van de avond werden Smoking Sjan en Mark (die vorig jaar rond deze tijd volledig in de kreukels lag, een dikke pluim dus). Ook goed voor een fles van dat dubieuze vocht. Alles goed en wel maar de vraag is natuurlijk: wie waren de poedels van de avond? Wie konden hun geluk niet op met een heerlijke leverworst die toevallig ook nog eens in de aanbieding was? De gelukkigen dit jaar waren Ruud en Rosalinda! Hebben wij een Rosalinda in de vereniging dan? Nu wel dus. De inkt van het inschrijfformulier was nog niet opgedroogd en de eerste prijs is al binnen. Werk aan de winkel voor onze trainers Jeroen en Henk dus.

Vorige Start/Stop Volgende

Komend evenement:
Vorige evenementen:
  • 40 jarig Jubileum.............klik hier
  • Boerengolf........................ klik hier
  • Clubtoernooi 2010.......... klik hier
  • Bowling in the dark......... klik hier
  • Clubtoernooi 2009.......... klik hier
  • Beachvolleybal................. klik hier
  • Kanovaren........................ klik hier  •