Clubtoernooi 2010

Een nieuwe editie van het clubtoernooi, de tweede alweer (wat gaat de tijd toch snel). Met een opkomst van bijna 40 man/vrouw werd de organisatie eens flink op de proef gesteld. Die had het draaiboek van vorig jaar nog in de kast liggen. Afstoffen en klaar is Kees, dat was een beetje de gedachte.

Bij de poule-indeling liep het al niet helemaal lekker. Het gedroomde scenario van 8 teams per poule leek even uit te komen, ware het niet dat nog twee namen in de bokalen (misschien een wat al te gepimpte benaming voor die vier omgebouwde melkpakken) achter waren gebleven. Een oneven aantal teams dus (sh..) met als resultaat dat de wedstrijdleiding compleet van slag was en de teams tot drie keer toe naar verschillende banen dirigeerde. Er verschenen wat pareltjes op het voorhoofd.

Dit alles werd overigens met de voor Kennemerland kenmerkende gemoedelijkheid verwerkt zodat de pareltjes al snel weer opdroogden. Bij de deelnemers zag je overigens al rap opnieuw pareltjes verschijnen en ook de oksels klotsten in grote getale. Gemoedelijk of niet, je komt natuurlijk wel om te winnen. Dat er nieuwe clubkampioenen zouden komen stond wel vast bij afwezigheid van Mark en Jet, het koningskoppel van vorig jaar. Irma maar met name Jolanda was overigens wel nadrukkelijk in beeld voor prolongatie van het poedelkampioenschap. Zover zou het gelukkig niet komen.

Ik zal je niet vermoeien met uitgebreid wedstrijdverslag. Ik zou zeggen, bekijk de foto's hieronder maar. Dat zegt vast meer over het toernooi dan ik in duizend woorden zou kunnen vervatten. De prijswinnaars wil ik wel nog even benoemen. De poedelprijs (leverworst, dat dreigt om voor mij onbekende reden een traditie te worden) ging naar Onno en Lettie. Niels en Ruud wisten beslag te leggen op de ietwat gedateerde Kennemerland paraplu's. Overtuigende winnaars waren broer en zus Patrick en Angela. Twee schitterende trofees en een fles champagne die vermoedelijk pas bij oud en nieuw geopend zullen worden (helaas).

Heb je meegedaan en zou je een foto in tig megapixels toegestuurd willen krijgen? Stuur dan even een mailtje naar:
competitieleider@badminton-kennemerland.nl

Vorige Start/Stop Volgende