Speedminton


Speedminton, wat mag dat nou wel weer wezen? Tja, ik kan dat hier helemaal uit de doeken doen maar waarom kijk je niet even op Speedminton? Daar vind je naast een flitsend promo-filmpje ook een overzichtelijke uitleg over deze nieuwe tak van badminton en alles wat je nodig hebt om het te beoefenen.

Nou, wat vond je ervan? Je vraagt je nu misschien af wat zo'n vereniging van middelbare leeftijd als Kennemerland moet met zo'n hippe sport voor jongens en meiden in strakke zongebruinde lijven... Eh ja, eigenlijk geeft je daarmee zelf het antwoord al! Maar bovenal denken we dat Speedminton ontzettend leuk is om te doen.

Een aantal van onze leden zijn inmiddels gegrepen door het spel en zijn, voor zover het weer het toelaat, 's-zomers op woensdagavond te vinden op het sportveldje achter de Julianaschool in Overveen.

Zin om mee te doen? Kom gewoon eens langs of mail naar speed@badminton-kennemerland.nl voor meer info. Iedereen die een beetje met een racket om kan gaan is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Badmintonvereniging Kennemerland.

Vorige Start/Stop Volgende

Met dank aan Jappe Mo en Laura voor de prachtige actiefoto's.


Maar wordt het eigenlijk wel een beetje speedmintonweer??