Op naar een nieuw seizoen...


.... en dat we er maar weer veel lol aan mogen beleven. Na een zomer die maar van geen wijken wilde weten, beginnen de dagen nu toch merkbaar korter te worden en en temperaturen weer lekker Nederlands. Nog even en regen en hagel zullen ons weer doen verlangen naar die eindeloze zomer van 2018. Eén ding houdt een Kennemerlander dan echter op de been: De zaal is weer open, we kunnen weer badmintonnen! Vanaf 5 september gaat het nieuwe seizoen weer beginnen.

Slechts een week later mogen de krasse knarren van Heren 1 zich weer in de competitie bewijzen. Het vertrouwen is zoals alle seizoenen weer huizenhoog, en waarom eigenlijk niet? De meeste teamleden hebben zich, tijdens de al eerder gememoreerde zomer, in conditie weten te houden met Speedminton (zie elders op deze site) en hebben daarbij de derde helft niet verontachtzaamd. Alle reden om met goede moed de competitie in te gaan dus.

Verder weet de schrijver van dit stukje oprecht niet wat het bestuur van Kennemerland zoal aan activiteiten in petto heeft voor dit seizoen. Verwacht mag worden dat het clubtoernooi ergens in november weer gehouden zal worden en dat de gegarandeerd niet ambachtelijke leverworst daar wel weer de meest gewilde troffee zal zijn. Dit is echter puur speculatief, en daar zou ik me verre van moeten houden. Binnenkort vast meer en betrouwbaar nieuws te lezen op deze pagina.

Mocht je ook na een lange zomer luieren denken: "Ik zou eigenlijk weer eens wat moeten gaan doen", dan heb ik nog wel een tip. Kom gewoon op de woensdagavond eens kijken in Sporthal vd Geest (achter zwembad "De Planeet" in Haarlem-Noord). Beter nog: trek je sportschoenen aan en een luchtig kloffie, en speel gewoon lekker mee! Mocht je niet in het bezit zijn van een racket, dan kun je die van ons lenen. Ervaring is helemaal niet nodig. De beginselen van het badminton zullen je snel worden geleerd.

Zien we je dus woensdag?

De webmaster