Het zit er weer op...


.... nou, bijna dan. Pas als de laatste woensdag van de maand juni, zo rond een uur of half elf, de laatste shuttle geslagen is, dan zingt de dikke dame en is het seizoen officieel ten einde. En wat voor een seizoen hebben weer gehad dit jaar. Vrijwel wekelijks alle 9 banen bezet, mede dankzij veel nieuwe leden die onze vereniging heeft mogen begroeten. Veel jong talent (voor Kennemerlandse begrippen dan) die het de oude garde nog knap lastig gaan maken. Een glunderende penningmeester Sylvia kon tijdens de Algemene LedenVergadering weer een mooi huishoudboekje tonen, met een prima sluitende begroting voor het komend seizoen. Stiekem heeft ze ergens in september 2021 al een datum gereserveerd (en de bijbehorende doekoe) voor een mooi 50-jarig jubileumfeest van onze veriniging.

Zover is het echter nog lang niet. Eerst maar eens die eindeloos durende vakantie zien door te komen, zonder het slaan van een badminton shuttle. Voor menig Kennemerlander zijn die twee maanden een ware beproeving, maar daar hebben ze wat op gevonden: Speedminton. Iedere woensdagavond op het Julianaveldje in Overveen. Zolang de weergoden ons genadig zijn tenminste. Je hoeft niet eens lid te zijn van onze vereniging om mee te kunnen doen. Check maar even de tab "Speedminton" hier links in het menu.

Alle leden van Kennemerland en iedereen die haar een warm hart toedraagt: Een fantasche vakantie toegewenst en tot het volgende seizoen!

Het bestuur.