Zomertijd!


De dagen lengen en de temperatuur loopt op. Ja, ook in de sporthal. Niet in de laatste plaats omdat de Kennemerlanders soms bloedfanatiek hun partijtjes spelen, al geldt dat niet altijd en niet voor iedereen. Wekelijks zijn alle banen wel even bezet, mede door een mooi gestegen ledenaantal dit jaar. Welkom aan alle nieuwkomers en we hopen dat jullie nog jaren "fun" bij Kennemerland beleven. Dat geldt uiteraard ook voor de al meer oudgedienden. We hebben een mooie mix van (relatief) jong tot (relatief) belegen. En die kunnen het prima met elkaar vinden!

In de door onze collega's van OG georganiseerde nacompetitie heeft het team van Kennemerland het bepaald niet makkelijk gehad. Het gelegenheidsteam met onze recreatieve toppers wist vaak prima partij te bieden maar dat bleek nogal eens net tekort voor een overwinning. Tot de laatste wedstrijd dan, waarbij in een mooie winstpartij de rode lantaarn kon worden overgedragen. Prima prestatie!

Eerder dan andere jaren heeft het bestuur de data voor twee belangrijke (nou ja..) gebeurtenissen in het jaar bekend gemaakt. De algemene ledenvergadering staat dit jaar gepland op 22 mei. Dé gelegenheid om het bestuur eens flink aan de tand te voelen. Veel belangrijker echter: het clubuitje gaat dit jaar los op 18 mei. Ergens in Haarlem en uiterst geheimzinnig. Hoewel het door sommige Kennemerlanders wordt betwijfeld: de schrijver van dit stukje heeft ook echt geen idee wat er die dag gaat gebeuren.

De webmaster