Beachvolleybaltoernooi

Zaterdag 21 maart vond in de grote oude bollenschuren van "The Beach" in Aalsmeer de eerste editie van het BV Kennemerland Beachvolleybaltoernooi plaats. Vijfentwintig Kennemerlanders trokken de stoute schoenen uit om in het verwarmde zand eens een andere sport te bedrijven. Er werden vijf willekeurige teams geformeerd zodat een leuke mix van de spelers en speelsters van de verschillende banen ontstond. Voor een enkeling gold: "winnen is belangrijker dan meedoen" maar voor de meesten was het toch vooral "lang leve de lol".

Na bloedstollend spannende poulewedstrijden bleven er twee teams over die in de finale om de felbegeerde (plastic) beker gevuld met strandzand streden. Hierin moesten "Peter and his chicks" het nipt afleggen tegen "De zandlopers" die dus de eeuwige roem mee terug naar Haarlem mochten brengen.

Het sportieve gedeelte werd hiermee afgesloten. Wat volgde was waar Kennemerland toch het best in is: nazitten onder het genot van een hapje (sateetjes) en niet nader gespecificeerde drankjes.

Al met al een zeer geslaagde dag, die om herhaling vraagt. Cylia, ontzettend bedankt voor de strakke organisatie.

Vorige Start/Stop Volgende